Киевская Армянская Община 2009-2012

Вірменська церква Святого Воскресіння: Збереження душі минулого громади.

Вірменська церква Святого Воскресіння в Дакці (Бангладеш) розпочинає захопливий, амбіційний та унікальний проект громади та історії. Церква існує в Дакці вже понад 200 років, і її громада відіграла важливу торговельну роль в історії цієї чудової країни Бангладеш. Церковні опікуни та комітети вже завершили велику програму реконструкції будівлі та споруди. Цей процес відновлення продовжуватиметься, щоб Вірменська Церква підтримувала свою присутність у Бангладеші протягом багатьох років. Комітет зараз хоче перейти на наступний етап розвитку, і сподівається, що це буде керуватися спільнотою.

Тут, у вірменській церкві в Дакці, ми хотіли б звернутися до вірменської діаспори по всьому світу, особливо з тими, хто має сімейні зв'язки з Індією та Бангладеш. Ми хотіли б запросити всіх, хто має минулий зв'язок з Даккою, незалежно від того наскільки маленький, щоб зв'язатися. Особливо хотілося б почути від тих, хто може мати особисті речі або пам'ятні знаки, які вони готові поділитися з нами у цифровій формі. Можливо, ваша сім'я відіграла певну роль у галузі джуту 19-20 століть, може бути, ще раніше? У вас є історії, фотографії, предмети, які цікавлять нас, щоб ми могли допомогти побудувати історію громади? Де жила ваша сім'я, які соціальні заходи вони відвідували, хто їх дружив, що вони відчували про своє життя в Бангладеш?

Ми прагнемо реконструювати історію, сімейні історії та вібрацію цієї покійної епохи вірменської присутності в Бангладеші, але ми не можемо це зробити без вашої допомоги?

Є багато відомих вірменських сімей, історично пов'язані з Даккою та Бангладеш, чи знаєте ви, або маєте зв'язок з будь-якими Agabeg, Agacy, Aganoor, Apcar, Arathoon, Aviet, знаменитими родинами Beglar, Bagram, Basil, Carapiet, Catchick, Catchatoor, Chater, David, Gasper, Gregory, Harney, Harapiet, Johannes, Joachim, Lucas, Mackertich, Malchus, Manook, Marcar, Michael, Martyrose, Minas, Nahapiet, Petros, Pogose, Sarkies, Seth, Shircore, Stephanuse, Vertannes. Це лише кілька фамільних імен із посиланнями на місцевість.

Ми б дуже хотіли почути від когось із об'єднання, ми намагаємось зробити це спільнотою з таким численним цифровим внеском, який люди щедро роблять.

Ми складемо книгу з усіма чудовими історіями та предметами, і всі донори будуть визнані на спеціальній сторінці "Спасибі", а також постійно на нашому новому веб-сайті.

Наш координатор цього проекту - Ліз Чаттер, яка через свій досвід роботи та дослідження з вірменської сімейною історією в Індії уважно та чуйно приносить всі елементи разом.

Для участі, будь ласка, зв'яжіться з Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript або

Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

Ми дуже раді, і з нетерпінням чекаємо співпрацювати з діаспорою за цим унікальним заходом.

Ви також можете знайти нас на Facebook, Twitter та Instagram

http://www.armenianchurchbangladesh.com

 

 

Джерело: https://chinastan.org/

 
Ближайшие мероприятия общины: